Wij zoeken jou:

Grafisch medewerker / medewerker postkamer

de vacature

dit ga je doen

Wil je werken in een zeer interessant en technisch innovatief bedrijf? Heb je ervaring of affiniteit met de grafische industrie, een relevante opleiding en staan kwaliteit en accuratesse bij jou hoog in het vaandel? Kom dan bij Edel Collecties werken!

Tot je taken behoren het instellen en bedienen van onze grafische machines zoals vouw-, snij-, ril- en couverteermachines. Daarnaast help je op de postkamer bij het verzenden van onze producten naar onze klanten.

De kracht van ons bedrijf is dat we alles in eigen hand houden waardoor we bij elk product een kwalitatief zeer hoogwaardig niveau kunnen bereiken. Grafisch Medewerker bij Edel Collecties betekent dat je continue verschillend werk hebt waarbij je zelfstandig moeten kunnen werken.

Profiel

Aanbod

  •  
  •  

Over Edel Collecties

Edel Collecties is een trots familiebedrijf gevestigd in Bunschoten. Edel verkoopt in abonnementsvorm postzegels en munten aan verzamelaars. Het Edel team bestaat uit zo’n 30 mensen. De cultuur bij Edel Collecties laat zich het best omschrijven als gedreven, direct, no nonsens, open, innovatief en commercieel. Er is veel ruimte voor input en creativiteit. Alles is gericht op groei en verbetering van zowel de mensen als de organisatie.

Vragen over deze vacature?

Kom jij ons team versterken?

Heb je ervaring of affiniteit met de grafische industrie, een relevante opleiding en staan kwaliteit en accuratesse bij jou hoog in het vaandel? 

Ben jij deze zomer beschikbaar als vakantiewerker? Solliciteer dan nu!

Als logistiek medewerker zorg je samen met je collega’s voor het op tijd én juist verzenden van de vele collectieonderdelen.

Vragen over deze vacature?